[Carleon / Martlock] Bezimienni - GVG/PVP/ZVZ

• [Carleon / Martlock] Bezimienni - GVG/PVP/ZVZ

UPDATE 11.06.2019 - gildia zmienia zakres działalności na stricte gvg/pvp/zvz

Kilka słów wstępu :
      Bezimienni jest gildią założoną przez kilku zgranych ze sobą graczy, która ma na celu zebrać ludzi do wspólnej gry w przyjemnej atmosferze. Nie faworyzujemy żadnego stylu gry. Podstępni zabójcy, niepowstrzymani wojownicy i potężni magowie są tak samo mile widziani, jak rzemieślnicy czy też handlarze. Staramy się, aby każdy w gildii znalazł coś dla siebie oraz wierzymy że jedynie współpraca wszystkich graczy gildii pozwoli jej stanąć w boju pośród najlepszych.

Umiejscowienie :
      Gildia posiada swoją główną wyspę w Caerleonie (T8) oraz zapasową w Martlocku z którego prowadzone jest PVP

Podatek :
      Wynosi on 0%

Wymagania :
      - Preferowany wiek 18+
      - Discord
      - Team Speak 3
      - Aktywność
      - Rozeznanie w stylu walk PVP

Oferujemy :
      - Dobrze zorganizowaną strukturę gildii
      - Pełne sety ZVZ przed wyjściem (otrzymywane z zbrojowni gildii)
      - Pełne zwroty setów ZVZ
      - GVG oraz ZVZ w pełni finansowane ze skarbca gildii
      - Wyspę gildii poziom maksymalny
      - Rozbudowany kanał Team Speak i Discord
      - Często organizowane wypady grupowe
      - Karawany transportowe z miast wokół Caerleonu (w miarę możliwości zasobów ludzkich)
      - Kalendarz wydarzeń z tygodniowym wyprzedzeniem tak aby każda osoba pracująca mogła sobie sprawdzić czy uda jej się pojawić na czas.
      - Luźną atmosferę i żadnych spin. Nie chcemy robić gildii twardo trzymającej się zasad tylko dobrze współpracującą i wspólnie grającą grupę graczy.
      - Pomoc dotyczącą Albiona i jej mechanik dla osób które świeżo rozpoczęły przygodę z grą.
      - Wspólną dobrą zabawę

REKRUTACJA : OTWARTA

KONTAKT PRZEZ PW W GRZE :
      AngryWolf | Tatsumi | KrisSx | DarkLordZ | Werod

DISCORD :
      https://discord.gg/P2DC8Z2

Team Speak 3 :
      bezimienni.net-speak.pl

AngryWolf from EliteGankers

The post was edited 30 times, last by WscieklyGaming ().

• Dzięki za opinie i względnie dobrą ocenę Gildii. Niestety nie mogę zgodzić się z twoją opinią. Jest pare powodów przez które podatek jest taki, a nie inny:

1. Podatek jest ustawiony na 20%, aby mieć pewność że wyspa gildyjna będzie się rozrastać, a jednocześnie nie zacznie głodować (pare razy miałem okazje widzieć takie rzeczy).
      2. W moich poprzednich gildiach widziałem podatek 23% i 30%, jednak razem z ekipą stwierdziliśmy, że jest to zbyt dużo.
      3. Nie zaczęliśmy od niższych podatków ze względu na uczciwość wobec nowych graczy. Jeśli ustawilibyśmy tak jak mówisz 5-10% zapewne po napływie pierwszych graczy byśmy byli zmuszeni owy podatek zwiększyć. Nie chcemy by ludzie czuli się poszkodowani. Od początku wiadomo jaki jest podatek i będzie on stały.
      Myślę że mój punkt widzenia został dobrze pokazany. Oczywiście zapraszam do polemiki ^ ^
      [list=1]
      [/list]
    • No wiesz człowiek też by chciał coś zarobić :P . Mnie to irytuję jedno w Albionie jestem w Gildi, nie używam wyspy gildi tam tych budynków a płacę podatek tak na prawdę za to, że jestem w Gildi i nosze nazwe gildi a z budynków nie korzystam. Też głupota, bo powinna być opcja np ta osoba nie płąci i było by ok a tak tzreba czy sie to podoba czy nie będąc w Gildi :/
    • Przede wszystkim to zależy w jakiej gildii jesteś. Albo są takie które pobierają twój podatek dając w zamian jedynie budynki gildii albo takie które na prawde starają się dać graczowi coś więcej niżeli darmowy crafting na wyspie. U nas przykładowo pieniądze z podatków będą przeznaczane na rozwój upraw których składniki potem będą dostępne za darmo dla każdej osoby w gildyjnym domu aukcyjnym.

Chciałbym tylko sprostować jedną rzecz. To nie działa na takiej zasadzie, iż pieniądze z podatków pompowane są tylko w wyspę gildii. Wypowiadanie bitew na danych terenach kosztuje bardzo dużo koszta liczone są w setkach tysięcy. Podatek jest po to, aby gracze nie musieli wykładać z własnych kieszeni na koszta związane z wyspę/gvg
      AngryWolf from EliteGankers
    • Xeratin wrote:

Dzięki za opinie i względnie dobrą ocenę Gildii. Niestety nie mogę zgodzić się z twoją opinią. Jest pare powodów przez które podatek jest taki, a nie inny:

1. Podatek jest ustawiony na 20%, aby mieć pewność że wyspa gildyjna będzie się rozrastać, a jednocześnie nie zacznie głodować (pare razy miałem okazje widzieć takie rzeczy).
      2. W moich poprzednich gildiach widziałem podatek 23% i 30%, jednak razem z ekipą stwierdziliśmy, że jest to zbyt dużo.
      3. Nie zaczęliśmy od niższych podatków ze względu na uczciwość wobec nowych graczy. Jeśli ustawilibyśmy tak jak mówisz 5-10% zapewne po napływie pierwszych graczy byśmy byli zmuszeni owy podatek zwiększyć. Nie chcemy by ludzie czuli się poszkodowani. Od początku wiadomo jaki jest podatek i będzie on stały.
      Myślę że mój punkt widzenia został dobrze pokazany. Oczywiście zapraszam do polemiki ^ ^
      Diegs ma wbudowane marudzenie bez powodu więc się go nie słuchaj 20% to bardzo niski podatek jak na gildię z carleonu.
      [POE] Infinite
    • Hej, dzięki serdeczne za przyjęcie mnie do gildii, została mi ona polecona przez znajomych i to była dobra decyzja, super klimat, świetna zabawa 100% POLECAM!
      Mam nadzieję, że szybko się rozrośnie, a ja do tego się przyczyniam :)
    • Cześć i czołem , witam serdecznie .
      Dopiero co zaczynam przygodę z Albionem i chciałbym zapytać czy jest możliwość dołączenia do waszej Gildii i nauczenie mnie podstaw i poprowadzenie przez początek ?
      Jeżeli nie to chociaż jakieś tipy na początek bym chociaż poprosił ;)

Pozdrawiam Serdecznie .
    • Na cóż te dywagacje, kilka srebrników więcej na wspólne cele nikogo nie zbawi, a jeśli ktoś uważa inaczej – jego problem, sam nie wiem co kieruje takimi ludźmi..
      Co do gildii.. lepszej nie znajdziecie, świetna ekipa z ciekawym poczuciem humoru, nadal się rozwija – w odpowiednim tempie, bo nikt tu masówki robić nie zamierza. Jakby nie patrzeć, niezależnie od gry, najważniejsi zawsze są ludzie, z którymi spędzamy nasz czas… A z wami ludziska warto :D
    • Majudude wrote:

Ej, bo jestem w gildii, która ma 30%. Myślisz, że to już troche kradzież?
      Nie mamy jakiś super budynków na wyspie, wszystko muszę i tak krafcić na markecie :(
      Gadałem z liderem, ale nawet nie chce mi dać itemków t5 ze skrzynek. Co Ty byś zrobił Diegs?
      Po 1 super budynków ? Przy 30 % to na pewno już macie budynki T6 jak nie lepiej. A skoro nie chce dawać, to na chuj taka Gildia ? Wyszedł bym bez zastanowienia.