SFORA nie nagrywa
[Carleon / Martlock] Bezimienni - GVG/PVP/ZVZ
-
-
-
WscieklyGaming wrote:
Gildia Bezimienni opuściła sojusz SFORA ze względu na wewnętrzne spory, wbicie noże w plecy Moon Guardom przez Dom Grozy oraz niski poziom kultury. Oficjalnie jesteśmy w stanie WOJNY z CRP, IX, oraz DG. Udostępniane tu będą filmy z walk/potyczek
-
Już nie mogę się doczekać filmików z dueli w Carleonie
-
-
-
Rekrutujecie?Jest szansa na dzialajacy link do discorda?
-
Ciekawy zwłaszcza ten niski poziom kultury widziałam screeny a na nich epitety prosto z rynsztoka i nie pisali tego graczce SFORY.
Nóż w plecy? jaki nóż w plecy? doszło do nieporozumienia i ludzie dorośli chcieli to na spokojnie wyjaśnić ale wpada stado odpalonych dzieciaków z pianą na ustach i z podwórkową łaciną i koniec rozmów
Mniej obłudy panowie i dorośnijcie -
Natka ustaw profilowe
-
meem wrote:
Natka ustaw profilowe
-
Zależy
-
-
-
Kiedy wrzucicie te filmiki jak to nas pokonujecie? Bo czekam z niecierpliwością
-
YarpenZigrin wrote:
-
"wbicie noże w plecy Moon Guardom przez Dom Grozy"
Jako lider DG czuje się zobowiązany jakoś naprostować te brednie :]
Na inis moon "prawa ręka" Moon Guardsów wydropiła przedmiot za 60m . Napisał ,że to jego drop i opuścił gildie
Następnie obrażali się gdy dostali wiadomość ,że chodzenie na worldbossy w 5 parach szponów jest bez celowe .
A Bezimienni dostali upomnienie ,ze lootowanie naszych na koniach argumentując "ja podniosłem to mój loot".
Więc co postanowiły te dwie szlachetne gildie ? Zrobić sojusz hunt i napisać jakieś bzdury o wojnie ze sfora :o
Przestańcie się mazać, chłopaki nie płaczą .The post was edited 1 time, last by Hannibal_Punk ().
-
Być może słowo wojna było użyte zbyt dosadnie. Chciałbym sprostować, jesteśmy w statusie wrogim do gildii sojuszu sfory.
Na inis moon "prawa ręka" Moon Guardsów wydropiła przedmiot za 60m . Napisał ,że to jego drop i opuścił gildie
Następnie obrażali się gdy dostali wiadomość ,że chodzenie na worldbossy w 5 parach szponów jest bez celowe .
A Bezimienni dostali upomnienie ,ze lootowanie naszych na koniach argumentując "ja podniosłem to mój loot"
Co do "wbicie noże w plecy Moon Guardom przez Dom Grozy" posiadamy niezbite dowody ss i logów na waszą kooperację z bursztynowym kartelem w celu wyłożenia MG i zabraniu im artefaktów za kilkadziesiąt mln. Bardzo fajnie jest być w sojuszu w którym sojusznicy cie okradają
Ciekawy zwłaszcza ten niski poziom kultury widziałam screeny a na nich epitety prosto z rynsztoka i nie pisali tego graczce SFORY.
Nóż w plecy? jaki nóż w plecy? doszło do nieporozumienia i ludzie dorośli chcieli to na spokojnie wyjaśnić ale wpada stado odpalonych dzieciaków z pianą na ustach i z podwórkową łaciną i koniec rozmów
Mniej obłudy panowie i dorośnijcie
Strać artefakty warte kilkadziesiąt milionów srebra, zostań zdradzonym przez sojuszników wtedy porozmawiamy o tym czy będziesz w stanie powstrzymać emocje bo nie sądzę. Poza tym to wy dorośnijcie bo zachowujecie sie jak banda gimnazjalistów.AngryWolf from EliteGankersThe post was edited 2 times, last by WscieklyGaming ().
-
Ej, ej, tylko nie pozabijajcie się wszyscy, nie będzie z kim grać :x
-
"Zapraszam do dyskusji w innym temacie który powstanie niedługo"
Naprawdę nikogo to nie obchodzi .
A co do kooperacji z bursztynami .Chyba ze bardzo się cencie jeżeli uważacie ,że kto ktokolwiek chciałby kooperować by się wami zająć .
Raczej przypadkowo natknęliście się na kartel .The post was edited 1 time, last by Hannibal_Punk ().
-
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0