Final Beta Başlama Saati Açıklandı!

    • Final Beta Başlama Saati Açıklandı!

      Final Beta Başlama Saati Açıklandı!
      Final Beta’ya ne zaman tam olarak erişibileceğinizi öğrenin.


      Final Beta’nın başlaması için sadece bir hafta daha kaldı, ama tam olarak ne zaman oynamaya başlayabilirsiniz? Bunu öğrenmenin tam zamanı!

      Geri sayıma başlayın, çünkü Final Beta 1 Ağustos saat 12:00 UTC’de başlıyor.

      “Legendary” pakete sahip oyuncular, oyuna anında erişim sağlayabilecek iken, “Epic” pakete sahip oyuncular 2 Ağustos’ ta 12:00 UTC ‘ de oyuna erişim sağlayabilecekler.“Veteran” paket sahipleri ise 3 Ağustos’ ta 12:00 UTC ‘ de oyunda boy göstermeye başlayabilirler.

      Yaşadığınız yerde 12:00 UTC zaman dilimi hangi saate denk geliyor tam olarak emin değiliz? Bazı zaman dilimlerinde 12:00 UTC karşılığı:

      05:00 PDT (Los Angeles)
      08:00 EDT (New York)
      14:00 CEST (Brussels, Berlin, Paris)
      22:00 AEST (Sydney)

      *15:00 Türkiye (İstanbul)



      Yeni Dünya Maceranıza Başlayın!

      Final Beta, sıfırlanmış (wiped) sunucusu ve keşfetmek için yepyeni bir dünya. Birçok yeni ve yeniden yapılandırılmış özellikler.

      Burada sizleri ne bekliyor, hızlıca bir göz gezdirelim:
      • Yeni Dünya: Kraliyet Kıtaları ve Uzak Diyarlar (The Outlands)
      • Biyomlar: Bataklık, Bozkır ve Dağlık Alanlar
      • Yeni Güçlü Artifact Silahlar,Zırh Setleri ve Yardımcı Eşya (Off Hand)
      • Geliştirlmiş Lonca Sistemi ve Lonca Savaşları
      • Yeni İtibar ve Suç Sistemi
      • Geliştirlmiş Kader Tahtası
      • ve çok daha fazlası...



      Yaklaşan Final Beta hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Buradan Final Beta güncelleme sayfamıza göz atabilirsiniz!



      Final Beta Erişiminizi Güvence Altına Alın!

      Henüz bir Kurucu paketiniz yoksa, “Shop” kısmından bir kurucu paketi alın ve önümüzdeki hafta başlayacak olan Final Beta için kendi maceranızı yaratın.

      Epic veya Veteran Kurucu paketine sahip misiniz? Bonus güzellikler ve Final Beta‘da oyuna erken erişime sahip olmak için peketinizi yükseltin!

      Sadece Final Beta’da oynamakla kalmayıp değerli öğeler kazanabilirsiniz, ve aynı zamanda Albion Online‘in gelişimini destekleyebilir, daha iyi bir oyun haline gelmesine yardımcı olabilirsiniz.

      The post was edited 1 time, last by Koray ().