Selamlar, Oyunu bayadır oynuyorum ve düne kadar(09/05/2023) hiç böyle bir sıkıntı yoktu birden reconnnet oluyor ya da direkt siyah ekran veriyor internette baktım IP4 değiştirme felan diyor onu yaptım olmadı sonra burda biri UAC sanallaştırma yap demiş onu da yaptım o da olmadı yani diğer hiçbir oyunda vb bir şeyde sıkıntı yok, Superonline kullanıyorum ve forumda bu sorunu yaşanlar Superonline kullanlarmış sanırım şimdi ne yapmalıyım bu arada hiçbir vpn , güvenlik uygulaması kullnamıyorum bir değişiklik yapmadım kendiliğinden birden oldu
Albion da sürekli bağlantı hatası yaşıyorum
-
-
Evet bendede aynı sorun var dünden beridir. Support a yazdım ama hala dönen olmadı. Albion discorda gördüğüm kadarıyla başka türklerde aynı sorunu yaşıyor. Bakalım bekliyoruz ama şu an böyle oyunu oynamak imkansız ve internetimde de hiçbir sorun yok...
The post was edited 1 time, last by Cumaloba ().
-
Gerçekten deliricem ummarım düzelir internette her yere baktım genelikle supereonlinne da bu sıkıntı var o yüzdenn bugün süperonline ı aradım talep oluşturdular bakalım hayırlısı
Cumaloba wrote:
Evet bendede aynı sorun var dünden beridir. Support a yazdım ama hala dönen olmadı. Albion discorda gördüğüm kadarıyla başka türklerde aynı sorunu yaşıyor. Bakalım bekliyoruz ama şu an böyle oyunu oynamak imkansız ve internetimde de hiçbir sorun yok...
-
Ben kablo net kullanıyorum, onunla alakası olduğunun sanmıyorum. İnternet gayet normal çalışıyor muhtemelen serverlarla alakalı birşey diye tahmin ediyorum. Başka oyunda oynuyorum bir sorun yok. Bende hep bir yere zone yapınca reconnect oluyor onun dışında normal ama oyunda bir yere zone lamadan oynamak imkansız.
2 3 kişi daha gördüm aynı sorunu yaşayan onlarda da birkaç gündür var bu sorun. Valla artık supportta yazdık keyifleri bilir, zaten premium bitmesine az kalmıştı iyi ki yenilememişim:)
-
Cumaloba wrote:
Ben kablo net kullanıyorum, onunla alakası olduğunun sanmıyorum. İnternet gayet normal çalışıyor muhtemelen serverlarla alakalı birşey diye tahmin ediyorum. Başka oyunda oynuyorum bir sorun yok. Bende hep bir yere zone yapınca reconnect oluyor onun dışında normal ama oyunda bir yere zone lamadan oynamak imkansız.2 3 kişi daha gördüm aynı sorunu yaşayan onlarda da birkaç gündür var bu sorun. Valla artık supportta yazdık keyifleri bilir, zaten premium bitmesine az kalmıştı iyi ki yenilememişim:)
-
SiskoFurkan wrote:
Cumaloba wrote:
Ben kablo net kullanıyorum, onunla alakası olduğunun sanmıyorum. İnternet gayet normal çalışıyor muhtemelen serverlarla alakalı birşey diye tahmin ediyorum. Başka oyunda oynuyorum bir sorun yok. Bende hep bir yere zone yapınca reconnect oluyor onun dışında normal ama oyunda bir yere zone lamadan oynamak imkansız.2 3 kişi daha gördüm aynı sorunu yaşayan onlarda da birkaç gündür var bu sorun. Valla artık supportta yazdık keyifleri bilir, zaten premium bitmesine az kalmıştı iyi ki yenilememişim:)
-
Merhaba,
Raporlama veya hesapla ilgili sorularınız için albiononline.com/profile/support / support@albiononline.com ile iletişime geçebilirsiniz.
Halihazırda ticket attıysanız sorununuzun en kısa süre içerisinde çözüleceğinden emin olabilirsiniz.
Destek ekibinin yoğunluğu sebebi ile tarafınıza hemen geri dönüş sağlanamayabilir fakat bu yaşanan sorun hakkında çalışılmadığı anlamına gelmez. -
8 veya 9 Haziran günlük bakım sonrası başladı sorun ve cidden oynanılmaz bir halde oyun. oyunun her mapinde sürekli reconnecting alıyoruz. Ticket attım, internet sağlayıcımı aradım ama ölünce eşyalarını kaybettiğin bir oyunda bu kadar büyük bir problemi 3 gündür fark edip çözememelerine inanmıyorum.
-
Wizyy wrote:
8 veya 9 Haziran günlük bakım sonrası başladı sorun ve cidden oynanılmaz bir halde oyun. oyunun her mapinde sürekli reconnecting alıyoruz. Ticket attım, internet sağlayıcımı aradım ama ölünce eşyalarını kaybettiğin bir oyunda bu kadar büyük bir problemi 3 gündür fark edip çözememelerine inanmıyorum.
-
arkadaş şaka gibiler. ben aynı sorunu forumdaki bugs kısmınada yazmıştım adamlar hala pişkin pişkin benim ineternet sorunumu olduğunu iddia ediyorlar. Ya arkadaş ben aynı internetle saatlerce east serverda oynadım hiç bir kopma yaşamadım döndüm west servera aynı kopmalar devam ediyor.hayır sadece ben değil onlarca kişide aynı sorundan muzdarip, ayrıca aynı internetle gidiyorum cs go oynuyorum eve online oynuyorum hiçbir sorun yok ama ne hikmetse albionda west serverdaki kopmalar benim yüzümdenmiş. adamalara bak ya!!! sbi gibi çapsız firmadanda ancak bu kadar beklenir daha 3 gün olmuş ticket lara cevap veren yok. gelmişler suçuda bana atıyorlar bu çapsızlardanda ancak bu beklenirdi...
-
Merhaba,
Konu hakkında gerekli bilgilendirme tarafınıza yapılmıştır.
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0