Hello there, You wouldn't be an English speaking guild would you?
Gentlemen
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
FromBehind wrote:
Hello there, You wouldn't be an English speaking guild would you?
We wouldnt be. -
-
Dużo śniegu, smacznej rybki,
lekkiej i niegroźnej chrypki,
uśmiechu od ucha do ucha
i pogody ducha
w nadchodzące święta życzy gildia Gentlemen.
-
Tego śniegu to zaznają chyba tylko Ci co w alpy wyjadą w tym roku na święta
Wesołych ! -
Witam,
mam nadzieję, że jeszcze nie zamknęliście rekrutacjiZgłosiłem się poprzez forum i czekam na dalsze info.
Pozdrawiam
Lavvok -
-
A my dalej nie przestajemy.
Cały czas GvG i PvP nie czekając na żadnego wipe'a!
Kolejna walka z Hammer and Sickle - nie pamietam nawet, która. Enjoy and have a fun:
-
Aż miło się patrzy gdy młoda krew z GvG na GvG staje się silniejsza
Gratulacje! bo przewaga H&S w setach była duża
Nie ma co zwracać uwagi na czystkę bo do czystki nie wiadomo ile jeszcze czasu, a ten czas można śmiało przeznaczyć na trening, trening i jeszcze raz trening.
W sumie pewnie wielu osobom z polskiej społeczności na tych testach pozostało tylko szlifowanie umiejętności i taktykZatem owocnych treningów życzę!
The post was edited 2 times, last by Grodar ().
-
-
Friendly bump:
znalezione w Empiku
-
Ostatnio gdy chodziłem po sklepie IKEA i przechodziłem koło artykułów z wypoczynkiem to trafiłem na łóżko, na którym było pełno poduszek z obrazkami wiewiórek. Chwilę się zastanawiałem... Jednak finalnie stwierdziłem, że nie będę się wygłupiać robiąc zdjęcia i wrzucać je na forum
-
powiedz prawde, nie masz aparatu w telefonie
-
-
Gentlemen vs Hammer and Sickle/Titans, Slumbering Mere
Gentlemen vs Hammer and Sickle, Brigands Bend
-
Panie i Panowie,
Coraz częściej słyszę od ludzi, że nie ma już co robić na tych testach. Wystarczy mieć plan, zebrać się i dobrze się bawić
Chciałbym pogratulować wszystkim chłopakom z G, którzy dzielnie walczyli z lepiej ubranym przeciwnikiem!
Także gratulacje dla Hammer and Sickle za dobrą walkę i dobrą zabawę! -
-
Gratki
wp chlopaki z G.
-
Gratki z wygranej
Pozdrowienia od FrosenWhen you kill one it's tragedy, when you kill ten milion it's statistic.
J.Stalin
Sadly it's true. -
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0