Cześć Albion Online! Poznajcie mnie - atakujonc

• Cześć Albion Online! Poznajcie mnie - atakujonc

Cześć wszystkim!

Chciałbym się przedstawić i przywitać z wami wszystkimi w świecie Albion Online. Jestem Tomasz Cukier, ale w grze znacie mnie jako atakujonc. Mam 23 lata i zacząłem grać w Albiona w 2018 roku, jednak na pewien czas zrobiłem sobie długą przerwę. Teraz jednak powróciłem z większym zapałem i chciałbym zapoznać się z większą liczbą graczy społeczności Albion.

W świecie Albion Online moja pasja do programowania, streamowania i zielarstwa znajduje swój wyraz. Gdy mam wolny czas, streamuję moje rozgrywki z Albiona na platformie Twitch lub pracuję nad rozwijaniem moich umiejętności, wliczając w to moje małe zdolności programistyczne. Zawsze fascynowały mnie możliwości, jakie daje świat Albiona, i cieszę się, że mogę w nim tworzyć i rozwijać się zarówno jako gracz, jak i jako twórca treści.

Chciałbym dowiedzieć się więcej o waszej społeczności, tak więc jeśli macie jakieś pytania, sugestie lub chcecie się po prostu przywitać, proszę, piszcie! Chętnie poznam nowych graczy i będę się starał przyczynić do rozwoju i dobra naszej społeczności.

Do zobaczenia w grze!
      atakujonc
    • Mr_Pikselek wrote:

AvE!
      Wszystko fajnie, rozgościłeś się jak Pasza, tylko ten twój nick nie pisze się przez "ą", a nie "on"? Wiem, że to nazwa własna, ale chyba bez przesady, gdyż w pl pisowni jest np. atakując, atakujący, więc sam widzisz, że coś jest nie tak.
      Ogólnie jeśli chodzi o mój nick, to jest on można powiedzieć wybrany specjalnie - jego geneza sięga moich młodocianych lat kiedy zaczynałem swoją przygodę z MMORPG, dodatkowo idealnie można powiedzieć do mnie pasuje, gdyż jest bardzo plastyczny... co widać po np moich projektach mojego automatycznego bota, sieci serwerów etc... Końcowym plusem mojego nicku jest to, że zawsze mam go wolnego i nie muszę wymyślać kilku innych xD