Cześć wszystkim!
Chciałbym się przedstawić i przywitać z wami wszystkimi w świecie Albion Online. Jestem Tomasz Cukier, ale w grze znacie mnie jako atakujonc. Mam 23 lata i zacząłem grać w Albiona w 2018 roku, jednak na pewien czas zrobiłem sobie długą przerwę. Teraz jednak powróciłem z większym zapałem i chciałbym zapoznać się z większą liczbą graczy społeczności Albion.
W świecie Albion Online moja pasja do programowania, streamowania i zielarstwa znajduje swój wyraz. Gdy mam wolny czas, streamuję moje rozgrywki z Albiona na platformie Twitch lub pracuję nad rozwijaniem moich umiejętności, wliczając w to moje małe zdolności programistyczne. Zawsze fascynowały mnie możliwości, jakie daje świat Albiona, i cieszę się, że mogę w nim tworzyć i rozwijać się zarówno jako gracz, jak i jako twórca treści.
Chciałbym dowiedzieć się więcej o waszej społeczności, tak więc jeśli macie jakieś pytania, sugestie lub chcecie się po prostu przywitać, proszę, piszcie! Chętnie poznam nowych graczy i będę się starał przyczynić do rozwoju i dobra naszej społeczności.
Do zobaczenia w grze!
atakujonc