wykryto zaktualizowany program rozruchowy windows ( ochrona aktualizacji jądra systemu wyłączona )
-
-
Trochę więcej informacji potrzeba. Kiedy wyskakuje ten błąd, to komunikat z Windowsa, gry, Easy Anti Cheat? Strzelam że to z Anti Cheat, spróbuj na początek po prostu zresetować kompa, potem jeśli nie zadziała to naprawa plików gry oraz naprawa Easy Anti Cheat.
-
przy odpaleniu wywala błąd . Raczej to błąd Easy ale nie wiem jak to naprawic . Reset kompa nic nie daje . Naprawa plików czy samego Easy Anto Cheat tez nie działa
-
Ok, to coś niby już wiemy. Zaktualizuj Windowsa jeśli coś czeka w Win Update (raczej nic to nie da, ale zawsze warto). Prawdopodobnie jest to błąd z Visual C++ redistributable. Są dwie metody naprawy - wywalić wszystkie Visual C++ jakie masz zainstalowane, restart kompa, ponowne pobranie i instalacja wszystkich Visuali dla twojego systemu stąd:
learn.microsoft.com/pl-PL/cpp/…d-vc-redist?view=msvc-170
restart kompa.
Możesz też spróbować naprawić ręcznie każdy z Visuali zanim zdecydujesz się je reinstalować:
Ustawienia -->Aplikacje, klikasz pierwszy Visual na liście, Modyfikuj---> Napraw. I tak każdy po kolei Visual (niektóre mają Modyfikuj nieaktywne). Restart kompa dla pewności, powinno działać. Jak nie działa pisz, może jeszcze coś da się wymyślić przed reinstalem Windowsa. -
własnie mam problem z windows update wywala mi błąd (0x80070424)
-
-
Grubsza afera... Można kilka rzeczy spróbować, ale to trochę dużo pisania. Zacznij od uruchomienia narzędzia do rozwiązywania problemów w Aktualizacje i zabezpieczenia. Jeśli nic nie znajdzie to przygotuj sobie litr kawy i zacznij zabawę z wujkiem Google. Tematów o tym błędzie trochę jest. Zacząłbym od zresetowania z CMD Win Update, potem jeśli nadal nie działa np coś takiego:
winhelponline.com/blog/error-0…date-and-microsoft-store/
W sumie jeśli używasz innego antywira niż Microsoft Defender to spróbuj go wyłączyć, może to on coś blokuje... -
Wypiłem juz 2 litry kawy i nadal nic nie zdziałałem
-
Gra próbuje ci oszczędzić przyjemności bycia zabitym i ograbionym przez bandę gankerów ;p Zawsze zostaje stary dobry format dysku, pal licho niedziałającą grę, niedziałający Win Update to większy problem. Nic już więcej nie wymyślę, musisz poszukać na bardziej specjalistycznym forum bardziej obcykanych osób, może coś doradzą.
The post was edited 1 time, last by Nissail ().
-
i tak dziękuje za chęć pomocy
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0