Składowanie itemów na wyspie.

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Składowanie itemów na wyspie.

Witam!
      Mam pytanie co do składowania itemów na własnej wyspie.
      Bank miasta mi się zapełnia i szukam miejsc by składować przedmioty. Narazie wymyśliłem tylko skrzynie na wyspie gildyjnej, ale czy da się wybudować skrzynię jak z banku na własnej wyspie?
      Czytałem coś o skrzyniach morgany, i że w nich też można składować przedmioty, więc chciałbym wiedzieć jak one działają. Czy nikt nie będzie mógł mi do tej skrzyni zajrzeć i czy ona nie zniknie po czasie wraz z moimi itemami?
    • Skrzynie na wyspach gildyjnych działają w podobny sposób co skrzynie miejskie (pierwsza zakładka). Różnica polega na tym, że możesz dokupować w nich zakładki i dawać uprawnienia do korzystania komu chcesz (co odróżnia je od miejskiej). Skrzynie morgany to meble, które możesz stawiać na wyspie, w HO i chyba nie wymagają umieszczania ich "pod dachem". Do tego nie mają możliwości dokupowania kolejnych zakładek. Skrzynia morgany jest skrzynia osobista z możliwością nadawania uprawnień do korzystania (wiec od ciebie to zależy czy ktoś będzie miał do nich wgląd). Nie znika - skrzynia wraz z zawartością przenoszona jest do najbliższego miasta.