Merhabalar.Yaklaşık 2 aydır albion online oynuyorum.2 aydır oyundan atma gibi bi problem hiç yaşamadım.Son 1 haftadır sürekli oyundan atıyor her map değişikliğinde siyak ekranda kalıyor ve durmadan beni oyundan atıyor.Server yoğun olsa da olmasa da her türlü o siyah ekran ve durduk yere oyundan atma sorununu yaşıyorum.Oyunu sildim yükledim yaklaşık 123870917283 defa. Farklı yere de kurdum internet sağlayıcımı arayıp sorun olup olmadığını sordum sorun olmadığını söylediler speed testten testimi yaptım bir sorun yok donanımsal bir sorun yok.Yok da yok! ama oyunu bana zehir ediyor şuan ve bırakma seviyesine kadar geldim.İnternette çözüm yok tek bir çözüm öğrendim o da vpn'i denemem gerekiyormuş
ben neden bir oyunu oynamak için vpn i denemek zorunda kalıyorum şaka mı bu ya?
Bütün driverlar windows güncelleştirmelerine kadar her şey güncel 8 gb ram gtx 970 ekran kartım var donanımsal sıkıntım yok diğer hiç bir oyunda böyle bir problem yaşamıyorum.Lütfen çözüm sunabilirseniz sevinirim yoksa işin boyutu artık oyunu bırakmaya kadar gidecek sanırım.
Edit : Sırf bu siyah ekran sorunu yüzünden rahat 10 m silver kaybı yaşadım çok sıkıldım artık ben bu durumdan

Bütün driverlar windows güncelleştirmelerine kadar her şey güncel 8 gb ram gtx 970 ekran kartım var donanımsal sıkıntım yok diğer hiç bir oyunda böyle bir problem yaşamıyorum.Lütfen çözüm sunabilirseniz sevinirim yoksa işin boyutu artık oyunu bırakmaya kadar gidecek sanırım.
Edit : Sırf bu siyah ekran sorunu yüzünden rahat 10 m silver kaybı yaşadım çok sıkıldım artık ben bu durumdan
Oyuna başlamak için referans linki : https://albiononline.com/?ref=8GF86Z6R4C
Discord : Düttürü Çaça #3827
Discord : Düttürü Çaça #3827