Search Results
Search results 1-20 of 196.
-
Witam
PostWitamy! Jeszcze nigdy nie słyszałem o hardkorowo-casualowym graczu Nie wiedziałem, że tak można, ale uczymy się całe życie. Jeśli grałeś w inne gry takie jak np. eve albo ultima to albion może przypaść Ci do gustu. Miłej zabawy!
-
na windowsie mam właśnie taki problem, ale sprawdziłem wolne miejsce na C:/ miałem 2GB wolnego. Zrobiłem więcej miejsca wolnego i chodzi jak ta lala Edit Na linuxie musiałem jeszce chmody do folderu temp dać
-
Dzień dobry!
PostSiemasz, Albion ma ogromny potencjał, ale pamiętaj, że to jeszcze beta. Dostępne gildie znajdziesz w odpowiednim dziale, albo w rejestrze polskich gildii. Poszperaj po forum, pochodź po rankingach, po mapkach w grze sprawdzając, która gildia najbardziej Tobie pasuje.
-
Widzę, że masz dwie karty graficznie. Obie spełniają minimalne wymogi albiona. Spróbuj na stałe przydzielić jakąś kartę graficzną do procesu albionlauncher i albion-online. A jeśli problem się powtórzy to zmień na drugą. Jak zmienić grafikę? Po pierwsze zaktualizuj biosa (masz wersję 69 a najnowsza to 97) Tutaj masz link do pobrania sterownika kompatybilnego z Twoim laptopem. Sprawdziłem, też wersje sterownika grafiki i też są bardzo stare(intela). Natomiast sterownia AMD nawet nie widzi. Pobier…
-
Rozumiem, że nie odpalasz gry przez AlbionLauncher.exe, tylko przez Albion-Online.exe? Napisz jeszcze raz co się dzieje jak odpalasz przez launcher. Dodatkowo zapisz i prześlij tutaj plik, który otrzymasz przez naciśnięcie przycisku "Zapisz wszystkie informacje" w dxdiag.exe (uruchamiasz w konsoli).
-
Błąd404
PostPierwszy raz w życiu cieszę się, że witam błąd404. Do zobaczenia w grze!
-
Skubas :)
PostWitaj, udanych łowów!
-
Czołem Witamy w Albionie. Niedługo możliwość dokupienia wyższego pakietu nie będzie dostępna, więc warto się zastanowić, czy weteran wystarczy. Do podobnych gier z gatunku MOBA warto jeszcze dodać Heroes of the Storm Blizzarda. Wydaje się też całkiem interesujący tytuł przeżywający swoje drugie życie ze względu na zmianę w free to play "Evolve: Stage 2" taki first-person team shooter.
-
Pytania
PostZapraszam do działu Gildie. Tam znajdziesz szereg gildii z większymi i mniejszymi osiągnięciami, starszych - nowszych, masówki - mniejsze. Generalnie do koloru do wyboru. TIP: (Hidden Content)
-
Wolfpack (Old Siignum)
SirHattric - - Gildie
PostPo prostu zlinkował, gildię o takiej samej nazwie, którą założył @Drakk. Możecie mieć problem z założeniem gildii o takiej samej nazwie w grze. No chyba, że nazwy gildii nie są rezerwowane tak jak nicki.