Search Results
Search results 1-20 of 267.
-
Spadek Populacji!
PostQuote from Dryhde: “Wam chłopaki by sie głównie przydali gracze pod 5's, od kiedy gram na hg spotkalem może dwa razy polski team i to był faceroll. Ale może to nie możliwe, polski albion chyba po prostu nie ma graczy do 5 vs 5 , ludzie nie rozumieja, że to jest prawdziwy endgame tej gry, zamiast tego wola debatowac co jest dla nich opłacalne, co nie. @Modnoc, co do tego czy gra umiera czy nie - sam albion może i nie, ale hardcorowe pvp już tak, grając helgi po 22-23 znam na pamieć wszystkich gra…
-
Spadek Populacji!
PostQuote from hazo: “elo. W związku z poziomem dogadywania się, sztuką kompromisu, itp, prezentowaną przez gildię KFC wątek jest raczej nieaktualny. Może jedynie, jak to przedmówca nazwał, funkcjonować jako rekrutacyjny. Jestem tylko ciekaw co KFC zrobi z farmą koło wioski Gentlemenów jak już wyjście z sojuszu się dokona. W myśl zasady czarnych terenów: RED IS DEAD pozostaną z niczym. pozdrowienia ” Mądrego człowieka miło poczytać. Quote from T-ox: “Quote from Godunov: “ ” Z czystej ciekawości zapy…
-
Spadek Populacji!
PostQuote from Modnoc: “@assassinBK Wybacz, ale dawno mnie tak nic nie rozbawiło jak ten tekst z niszczeniem gry przez zabijanie na czerwonych;p To trochę tak, jakbyś miał pretensje, że restauracji wegetariańskiej nie sprzedają schabowego. Albion to jest gra PvP, risk vs reward. Miał to być hardcore, a przez takich płaczków ginących na żółtych, jest aktualnie byle co. Więcej jaj panowie ” youtube.com/watch?v=1drDuaQXm_U Takie tam specjalnie dla ciebie odnośnie populacji .
-
Spadek Populacji!
PostLepiej się przyznajcie gdzie pochowaliście tych swoich troli i kiedy wrócą , bo nie ukrywam że obecny styl do was nie pasuje.
-
Spadek Populacji!
PostQuote from blastte: “Za przeproszeniem @assassinBK nie wiesz a mówisz głupoty. Nasza gildia zabija na czarnych a nie na czerwonych takie sprostowanie ale po co zapytać lepiej ocenić od razu:) ” Akurat rzadko się zgadzam z assassinem ale tym razem ma rację w 100 %.
-
Spadek Populacji!
Posteb6.jpg
-
Quote from MissBehave: “Not sure if the Devs played UO, but it had a system where you could unlearn 1 skill and learn another. Maybe this is an option. You choose 1 ability to unlearn and pair it with something you want to learn faster. As you gain fame in the first one you get bonus fame that is drained from the other. To avoid the abuse concerns, you don't all this to work across different sections of the destiny board. ” Not sure if the Devs play Albion online .
-
Scoia'Tael
PostQuote from Nonnack: “Dobre walki, dobra nuta, dobry montaż ” Nic dodać nic ująć , tak trzymać
-
Yes come to infinity
-
Bursztynowy Kartel
PostKurcze gdyby to był temat G to już dagother wyczyścił by spam 3 dni temu , a tutaj jakoś moderator nie zagląda , wychodzi na to że każda gildia powinna mieć 1 moderatora chociaż.
-
Skoro nikt nie chce się wyżalić zrobię to ja xD, gra mnie zanudziła na śmierć nawet posiadanie setek tysięcy golda nie daje frajdy a osób w grze tyle co na lekarstwo chciałbym się z wami pożegnać i życzę wszystkim miłej zabawy przede wszystkim :).
-
IX Kohorta
PostDobrze że gwebber jest z Holandii nie z Japonii bo by już sepuku musiał popełnić xD
-
Full Metal Rage
PostQuote from Lothirric: “Ciekawe ile nabite na royalu hoho, czekam na naukę (płacę złotem) ” Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać by tego nie skomentować , jak brakuje argumentów to teraz będziecie dzielić pvp fame na royale i outlandy .... aż przykro to się czyta na prawdę.
-
Wolna Kompania
PostQuote from Godunov: “No gratuluję, pan wycina wszystkie moje posty. No proszę prawda boli kolegę. Co do Corony to jak byście przeczytali to co napisałem (postów było 4 które ten śmieszny gość wywalił bo nie miał na nie odpowiedzi) to byście zmienili zdanie. To niestety będzie gów..na inicjatywa, szyta obłudą i jakąś chorą zaciekłością.Ten śmieszny człowieczek zostawia sobie tylko posty oczerniające innych, a sam uważa że jest święty. Z takim buractwem szczerze powiedziawszy to jeszcze się nie sp…
-
Wolna Kompania
PostJak na pierwsze dni nowej gildii to już niezłe jazdy macie