Search Results
Search results 1-20 of 104.
-
Black Lista
Postzabawni jesteście macie ból dupy o jakieś śmieszne 30 mln a ja zajebałem 1 bilion i nikt o tym nie mówi essa przyzwyczajcie się kurewki do tego ze na PL scenie albiona coraz więcej takich małych złodziejków jest
-
co wy kurwa wiecie o złodziejach pionki
-
Quote from LenkaPerelka: “o, a co to była kiedyś za gildia.. coś tam kojarzę ich, potem coś się zepsuło. Ja też uch ulubieniec. Kto mnie nie lubi lol Pozdro A o Tb słyszałam od Szalonej Kojotki. xD ” Ta, niesamowite że ma tyle do powiedzenia na mój temat a sama nie lepsza jest.
-
Siemano Bridgewatch
PostTakie specki a walicie się na frakcji. Wstyd !!!
-
Quote from LenkaPerelka: “Quote from MaRcyK: “@LenkaPerelka gdzieś mi się obiła o uszy raczej z tej złej strony coś tam słyszałem ale osobiście nie znam. a teraz dawać mnie to raczej każdy zna lub kojarzy Fala hejtu za 1 .. 2 .. 3 .. hahaha ” ej no! XD bo słuchałeś debili zapewne. Marcyk, ja ciebie nie znam No. no teraz tak gadasz. Celebryta z Friday13th wręcz ich ulubieniec ”
-
Nowy Sezon
PostGówno zrobiłeś ...
-
Jaki build ?
PostNie słuchaj tych debili. Jak już masz coś rozwijać to rozwijaj się pod kątem przyszłego dołączenia gdzieś do gildii a nie solo sety będziesz robić. Jak już masz coś rozwijać to najlepiej itemy które mają tzw AOE Damage czyli obszarowy. Jak pójdziesz do jakiejś gildii i im powiesz fajnie mam rękawice i łuk to Cię wyśmieją.
-
Ostra Zadyma
PostKurwa to i mnie tam nie może zabraknąć. Takiej osobistości która wywalone ma we wszystkie polskie osobistości w Albionie. Uważam się za jednego z najwspanialszych graczy Albiona, a jak ktoś się z tym nie zgadza to jebać was hahaha Podatek bym ciachnął na 70 %, niech Polaczki płaczą że kolejna PotatoFarma itp
-
Black Lista
Postczemu mnie tu jeszcze na Black Liście nie ma ? ja pierdole coś za słabo się postarałem haha
-
@LenkaPerelka gdzieś mi się obiła o uszy raczej z tej złej strony coś tam słyszałem ale osobiście nie znam. a teraz dawać mnie to raczej każdy zna lub kojarzy Fala hejtu za 1 .. 2 .. 3 .. hahaha
-
Około 90 osób w gildii z czego aktywnie grających około 15 - 20 osób z ledwością zbierają 1 party na CTA. Trollują kontenty cały czas Trash Talk. Lider Gildii nic nie robi ogłasza kontent na który sam potem nie przychodzi. Gildia całkowicie nie warta uwagi. Już sam fakt tego że ich post na Forum nie jest podbijany dużo o nich świadczy że każdy ma to gdzieś.
-
BUMP
-
BUMP
-
BUMP
-
.
-
Nie polecam Gildii. Zero kontentów, bardzo mała aktywność graczy mimo że jest ich ponad 90 w gildii aktywnych tak naprawdę jest z 15 osób na krzyż.
-
UP
-
Tak, wszyscy macie rację 5 % podatek okrada graczy. Lepiej się zastanówcie co wy wogóle pierdolicie. Ale spoko żeby was bardziej dupeczki piekły jebane Polaczki podniosę na 100 %. Wtedy będziecie mieli kolejny obfity temat do rozmów. Makosz co do Ciebie jebana chorągiewo szlajaj się dalej po Gildiach. Wyleciałeś za szczurowanie ZvZ. Co do NGS2k, wyleciał za wyzywanie oficerki jak i liderki + były podejrzenia że sprzedawał nasze kontenty.