Search Results
Search results 1-20 of 322.
-
Aktualizacja
PostTak.
-
Generalnie o wiele bardziej opłaca się zbierać w secie zbieracza to już było X razy wałkowane - opłaca się i tyle. One też mają skille dające możliwość ucieczki. Upuszczasz ma skill dający mówiąc łopatologicznie skok przed siebie co pozwala oddalić się od wrogów podczas ucieczki i możesz uciec na tyle daleko by przejśc mapkę lub cyknąć na mounta.
-
Upuszczasz + róg - mały CD odskakujesz co chwila jak szalony + albo potka na niewidzialność albo lecznicza + buty żołnierza i skill zwiększający prędkość z czasem + kurtka skrytobójcy (kolejna niewidka) + hełm rycerza (żeby przejść przez ewentualną ścianę itp. lub stróża ze skillem leczącym +umiejętny slalom pomiędzy mobkami i taktyczne poruszanie wykorzystując niewidki (np. ściągnąć agro mobka po czym wejść w niewidkę a mobek przejdzie na gankera itp.) = może uciekniesz ale jak mają cie zajebać…
-
wyspa
PostBędziesz miał szanse od 20 stycznia do momentu wejścia dodatku a jeżeli zapomnisz o tym to będzie mógł jeszcze raz po wejściu update. Z tego co rozumiem to będzie można to zrobić albo dwa razy albo są dwa terminy: "Wyspy przeniesione w trakcie ostatniego okna przenoszenia wysp będą mogły zostać przeniesione po raz kolejny po aktualizacji."
-
Kiedyś to było...
Post5b45e65734b1a.jpg A no pamiętam jak się sojuszami (chyba ARCH vs OOPS) broniło dunga T8 przed najazdem innego sojuszu. który chciał go przejąć. Kombinowanie jak by tu podexpić. A nie było losówek i pięter i dungów w dungu więc plecy można było b.łatwo dostać i uberem się wracało na Carleon nie raz. I HCE-ki oj bardzo je lubiłem jeden z fajniejszych sposobów na szybki i bezpieczny FF. Władowałem w to hajs potem wyszła przerwa w grze człowiek wraca a to zonk solo dungi i pienionszki wtopione. I ta…
-
IX Kohorta
Post9-tka ma ponad 10 lat więc mogła zgromadzić łącznie takie liczby pewnie dzięki Wow-ie. Na forum z ciekawości obczaiłem ponad 7,5k rejestracji a szczerze nie wiem ile forum istnieje. No w Albionie wiadomo jak to w Albionie różnie się toczy i po ostatnim merge CRP chyba tylko Scoia ostała się jako jedyna od początku. Reszta to te same ludzie ale twory już nowe. A co do 5k graczy - a wiesz Ksiak. że gra albo na pewno grało na steamcharts licznik przebił kiedyś 5k teraz jest ~ 2.5k ale nie wiadomo i…
-
wyspa
PostJak im żarcie się skończy to nie będą pracować czyli nic nie wytworzysz. Spokojnie nie umierają/nie znikają wystarczy ich nakarmić i wraca do normy.