Merhaba arkadaslar, Baslikta da belirtigim gibi, moderatorluk gorevine ara vermis bulunmaktayim. Bu karari vermek kolay olmadi buna ozel hayatimdaki gelismeler sebep oldu. Dedigim gibi bu bir ara ve yeni duzenine alisir alismaz geri donmeyi dusunuyorum. Iyi gunler dilerim, Koray
Herkese merhaba, Guncelleme 2 (12:20 UTC): Ilk hideout savasi bitmis bulunmak uzere.Manuel yaptigimiz yama istediğimiz gibi calisti. Simdi diger hideouts lar icin ayni yamayi uygulayacagiz. Ana yama yarin paylasmaya dusunuyoruz. Not: bizim manual yama "hideout damaged" oyun ici mail servisini çalıştırmaktadır, cunku bu yan etki - kalkanlari kaldirdigimiz icin. Guncelleme (11:29 UTC): Hideout larla ilgili bazi sorunlarla karsi karsiyayiz. Hideoutlarin tamamlanmasi imkansız olmasıdır. Bizim bu sor…
Merhaba, Ikinci macera yarışması tüm ay boyunca özel ödüllerle sizleri bekliyor. Konu hakkinda daha fazla bilgi edinmek icin, buraya tiklayaniz. (*içerikler ingilizcedir)
Modemi resetlemeyi denedin mi hic? Bi de VPN ile baglanmaya calisirmisin... Support bunlari dedi bana, ise yaramazsa sole bana - olayi daha genisletirim...
Tamam teknik takimina iletecegim bunu. Bana sistem bilgilerini ve ne kadar siklikla black screen oldugunu yazarmisin. Sonra ben bunlari hepsini ingilizceye cevirip iletecegim.