Search Results
Search results 1-4 of 4.
-
black zone' da düne kadar dual sword asas ceket hunter başlık ve asas ayakkabı ile oynuyordum poison ve omlet ile 1 ay kadar oynadım baya eğlenceli bi build. mobil de sayılabilir. bu gün itibar ile da ekipmanları aynı bırakıp silah olarak da war bow' a geçiş yaptım. cleric' li bloodletter da denedim o da hoş oluyor. solo gank atmayı seviyosan double blade build de deneyebilirsin. dagger pair de gayet güçlü black zone ve solo gank için. meta konusuna gelirsek de eğer, bence meta değişikleri, nerf…
-
Quote from SungR: “Probably in your computer you join with steam login and another email that steam logged. ” if i delete steam in that case can i see main charecter. note: i have steam app.and albion is in my library but was logged off steam Thx for reply by the way
-
Guys, I don't have my computer with me. I logged into my membership from another computer, but my character is not visible...
-
Arkadaşlar herkese iyi günler. Tatile çıktık. Kendi bilgisayarımı evde bıraktığım için hesabıma başka bir bilgisayardan giriş yaptım fakat karakterim görünmüyor. İstemciden de kontrol ediyorum serverı Albion Live' dan giriş yapıyorum. Her şey doğru mail adresim şifrem fakat karakterim görünmüyor. Nasıl bu sorunu çözebilirim. Şimdiden teşekkürler.