Search Results
Search results 1-20 of 147.
-
Quote from Dagother: “Quote from Ment0r: “Quote from Dagother: “Quote from Ment0r: “@Dagother Minęło już ponad 10 dni, coś odpisali? ” W tym tygodniu dodamy nowe działy. ” Minął kolejny tydzień, już łącznie 18 dni.Co stoi na przeszkodzie? a co z regulaminami? ” Dam znać jak dostanę odpowiedź. ” @Dagother Dostałeś odpowiedź czy się gdzieś zawieruszyła
-
Prace nad projektem zostały wstrzymane z przyczyn prywatnych. Myślałem, że będę miał tylko tydzień przerwy, ale będzie ona dłuższa. Kolejną wiadomość napiszę, jak już gildia będzie gotowa do startu. Kiedy to nastąpi? Nie wiem, na pewno nie w tym miesiącu. Ściemniam, prawda jest taka, że @Hejterzy mnie wykończyli... giphy.gif
-
Za godzinkę pierwszy meczyk U21 na Euro z Belgią!
-
Hejka, naklejka!
Ment0r - - Przedstaw się!
PostCześć, miłej gry!
-
@Qolkkalom Znajdź mi w międzynarodowej części forum chodź jeden podobny projekt. Wymyśl coś bardziej oryginalnego, już nudne i oklepane są hasła typu "projekt jest śmieszny". Co do konkluzji -> Zus, Komunizm, Kapitalizm, avatar idealnie do Ciebie pasuje "Cool story, BRO". Nie wiem co napisać, żeby Cię nie urazić, ale ten hełmofon na avatarze chyba też jest z jakiegoś powodu, bo naprawdę, to co piszesz, to chyba rozumiesz tylko Ty. PS Szagiego nie liczę, bo chyba z tego samego zakładu piszecie.
-
Quote from Szagi: “Panowie z SBI nie lubią jak się im coś narzuca To ich forum a wpada tu jakiś mentor i dyktuje moderatorowi regulamin? No śmiech xd @Dagother nie daj sie !!! ” Będziesz jednym z pierwszych troli, którzy po wprowadzeniu regulaminu zaczną myśleć, zanim coś napiszą.
-
Quote from Szachu: “Trochę ten projekt trwa i myślę,że z biegiem czasu zainteresowanie będzie maleć choć mogę się mylić. ” Możesz mieć racje, ale nic na to nie poradzę, w założeniach początkowych nie miałem w głowie wielu rzeczy, które mam teraz. To też, dzięki innym graczom i muszę je wprowadzić, by wszystko się zazębiło. Początkowo w głowie miałem hasła, wstępne pomysły, ale pomysł, a jego skuteczna realizacja do dwie różne sprawy. Wszystkim chętnym mówię, by nie czekali, tylko doszli do innyc…
-
Quote from Szachu: “Widzę dyskusja ostro trwa,a kiedy rekrutacja do gildii?? ” Postaram się wyrobić do końca miesiąca, chodź mam ostatnio zapierdziel w pracy i muszę się tym uporać najpierw. Dziś został ukończony bot do głosowania.
-
Quote from Kanashii: “Ktoś wymyśla fajny projekt żeby zabawa w grze komputerowej była jeszcze lepsza? Przecież nie traktujemy tej gry poważnie, chcemy żeby polskie community się rozwijało. Zaatakujmy go! Nie będzie wchodził na nasz teren z butami, przecież nie możemy sobie pozwolić na coś takiego. Jeżeli ktoś faktycznie wyzywał, groził lub ~trollował* z tego tylko powodu, że ktoś postanowił założyć gildię.. ehh Jednakże wracając do właściwego tematu - coby zbytnio nie rozkręcać się i nie zapewni…
-
Proszę już wrócić do piłki w tym temacie. Ostatni mecz Polski daje nadzieję na przyzwoity występ na Euro, chodź nie wiem, czy tak świetnie zagraliśmy, czy tak słabo zagrał Izrael Przed nami super impreza, Euro U21, Polacy dostali się eliminując w barażach Portugalię, w są w "grupie śmierci", ale może dzięki temu, że chłopaki będą grali bez presji, coś osiągną lub przynajmniej pokażą, że jest w nich potencjał na dorosłą kadrę. Grupa A: Włochy, Hiszpania, POLSKA, Belgia Pozostałe grupy: Grupa B: N…
-
Ja nie zrezygnowałem, bo w Tibie grałem trochę, ale wiele lat temu. Albion pod pewnymi względami jest podobny do Tibi, giniesz i tracisz wszystko co masz na sobie. W Tibii możesz się przed tym zabezpieczyć, tutaj nie. Albion robi jednak wiele rzeczy lepiej niż Tibia. Jest ogólnie dobrze skonstruowane pvp, no i przede wszystkim w tej grze możesz robić co Ci się podoba. Dziś grasz jako tank, a za chwilę możesz być magiem, lub połączyć obie funkcje. Strata itemów w Albion jest dobrze zbilansowana, …
-
Quote from Dagother: “Quote from Ment0r: “@Dagother Minęło już ponad 10 dni, coś odpisali? ” W tym tygodniu dodamy nowe działy. ” Minął kolejny tydzień, już łącznie 18 dni. Co stoi na przeszkodzie? a co z regulaminami?
-
@glokz wybacz, ale już nie odpowiadam na posty takich ludzi jak Ty lub @meem, nawet jak coś napiszesz w moim temacie. Jesteś dla mnie takim nieświeżym powietrzem, wystarczy otworzyć szerzej okno i poczekać, aż smród się sam ulotni. @dzonyrambo Dzięki, jesteś dobrym obserwatorem, a jeśli coś Ci się nie podoba w moim projekcie to napisz mi na PW, chętnie poczytam, bo po to stworzyłem projekt, by go dopracować z pomocą innych. Już sporo zmieniłem w nim, dzięki radą innych graczy. Co do reszty, to p…
-
Quote from Okocim: “@Ment0r ST zyskuje ograniczając swoje wypowiedzi na tym forum. Niektórzy wychodzą z założenie, że nie ważne jak ważne by mówili, ale My nie potrzebujemy rozgłosu na tak niskim poziomie. Na koniec przyznam Ci rację, za bardzo się rozpisałem. ” Też mnie ten niski poziom boli, ale niestety nie pokazałeś większego od nich i to w stosunku do mnie, tego, który próbuje z tym walczyć. Trudno mi Ci współczuć, chodź wiem, że sami padaliście wiele razy ofiarą trolii, ale razem z @roskuw…
-
No @Okocim widzę nick, nie jest przypadkowy, jest moc! Niewielu ma jaja by mi odpisać i to taką ilością słów, bez fake account. Jeszcze próbować walczyć ze mną na polu merytorycznej dyskusji, stwierdzam fakt, jaj Ci nie brakuje. PS Uzgodniłeś to aby na pewno z nowo wybranym zarządem? Doceniam to i szanuje, piwko dla Ciebie Okocim, co prawda lubię inne, ale niech stracę, masz ode mnie wirtualnego Okocima Przechodząc do rzeczy (daje spoiler, bo tak się rozpisałeś, że nie wszystkich chce przynudzać…
-
Odkąd opublikowałem statut gildii, temat zyskał 33 nowych i interesujących postów . Ponad 1000 wyświetleń w niecałe 2 dni . Dziękuje wszystkim za zainteresowanie i komentarze pod tematem i te na PW, daliście mi ogromny power do pracy, zabieram się za dalszą część statutu. Nie sądziłem, że moim hejterom będzie się chciało czytać statut, mogę tylko podziękować za zaangażowanie, może sami kiedyś napiszą własny do swoich gildii Jeśli kilkanaście kartek jest wstanie wzbudzić takie zainteresowanie wła…
-
Bursztynowy Kartel
Post@ShooyA Nie ze wszystkim co piszesz się zgadzam, ale nie przejmuj się nimi, wyraziłeś swoje zdanie i masz do niego prawo jako nowy gracz. Ciesz się grą i nie sugeruj się trollami, którzy nie potrafią uszanować kogoś o odmiennym zdaniu.
-
Quote from Midov: “Czy jak mam fotke małej japońskiej dziewczynki w profilu, to znaczy że jestem małą japońską dziewczynką? ” Jeśli wrzucasz fotki rodzinki tej dziewczyny, by udawać kogoś kim się nie jest i piszesz w 100 postach, że tak jest, to chyba kiepskie porównanie stosujesz. Pisałem w temacie, że 90% z nas ma fake avatar, to normalne, ale nikt z nas nie wpadł na pomysł, by za wszelką cenę udowadniać wszystkim, że jest się Tą osobą, wykorzystywać zdjęcia dzieci. Tego jeszcze nigdzie nie wi…