Search Results
Search results 1-16 of 16.
-
100% agree, 2x2 is so broken now. Trash loot from chests, too much PvE after 15+k infamy, almost all fights are heal+dual daggers or carion. Kygho man, ty for this post.
-
Win 10, same problem with EAC, never happened before last update
-
Всем привет! Недавно я начал пытаться делать контент по Альбиону, пробовать разные варианты, и это вылилось в довольно нестандартный по меркам того, что я видел ютубе видос, с которым можно ознакомиться тут -> Albion Noir. Пока я в самом начале пути, пытаюсь собрать фидбек чуть дальше, чем с дискорда для моего твич канала. Что думаете, есть ли смысл в попытках найти другой жанр или гайды и нарезки со стримов - единственный верный путь?
-
Arcane is broken?
Postwhat happened with a beam? see the video -> youtu.be/oIf4ofkem0A
-
Quote from JuraRegalia: “Quote from Memekgatal: “Quote from DirTeaMug: “Android still unplayable. Black screens, freezing screen after ~1-2min online, before update it worked fine. Xiaomi mi mix 2s. ” sir update your miui , and dont play with gamebooster , maybe can solve your problem , ” Is your game no longer crashing? ” I still have problem with locations loading (black screen), but not often now.
-
Quote from Memekgatal: “Quote from DirTeaMug: “Android still unplayable. Black screens, freezing screen after ~1-2min online, before update it worked fine. Xiaomi mi mix 2s. ” sir update your miui , and dont play with gamebooster , maybe can solve your problem , ” Updating really helps, ty man! Game is not perfect, but more more better now.
-
Обнова полный провал-_-
DirTeaMug - - Общий Форум
PostУказывали бы еще модель телефона и версию дроида, у кого пашет. На 10 версии ведра (mi mix 2s) все очень плохо.