Search Results

Search results 1-20 of 41.

  • Czego wymagam: 1. Bez dzieciarni 2. Bez osób z wy*ebanym ego w kosmos, kompleksem wyższości, osobowością narcystyczną 3. Bez idiotycznych zasad Co oferuję: 1. Ponad 80kk fame ogólnego czyli coś już tam wiem i umiem 2. Wsparcie merytoryczne jak i finansowe 3. Kultura osobista + kultura wypowiedzi 4. Sprawny mikrofon Obecnie skupiam się na corrupted oraz 2v2 hellgate. Grałem z bratem ale średnio mu się chce i nie ma wiele czasu więc na pewno szukam Duo - ja healuje Ty mordujesz. Mam build pod bolt…

  • Game!!!!!

    HFijalkovsky - - General Questions & Discussions

    Post

    tell me your builds first and VS what builds u played :))) ALSO have u seen blodletter +hellion jacket high spec high experience 1 v 7?:)))

  • SHEEEIT. HERE WE GO AGAIN

  • i heared there wont be maintenance tomorrow and monday as a reward

  • Sounds like regular guild with weird rules

  • Quote from DoomRawrus: “I believe the skins for the weapons and off-hands are hidden purposely outside of cities and islands so other players can always know what weapon you are running regardless of skin settings. Its done in the blue zone too because of faction flagging combat is still possible there as well. ” well... They need to know what weapon I'm running but they don't need to know my armour? I'm wearing paladin armour skin as a light armour user and it looks like I'm wearing 8 tier heav…

  • Hey is that normal that my offhand skin is visible but I can't see it on black zones? It's just regular offhand look when I enter the black zone... It's weird Couse other parts of my armour skins works fine

  • They definitely gonna nerf them Couse you hate it

  • error trying to connect after maintenance?

  • Żeby party mogło wejść leader musi mieć mapę. Nie jestem pewien skąd się je bierze ale na pewno można kupić w auctionhouse I'm wyższy lvl tym droższa. Jak masz mapę 1 lvl i uda się wam ukończyć to dostajesz mapę lvl 2 potem lvl 3 i tak dalej. Jak ktoś pisze że 6-10 znaczy że ma mapę lvl 6 i że chce zrobić tyle razy aż będzie miał mapę 11

  • nie skupiaj się na wbijaniu 100 ja napisałem że sobie wbijam bo takim jednym z pierwszych celów jest zdecydowanie co się na początek mainuje i skupienie się na tym. To, że masz coś na 100 sprawia że dostajesz jakby free expa grając tym sprzętem który przeznaczasz na inne buildy. mając coś na 100 automatycznie masz więcej IP - item power i wtedy jak nosisz tani sprzęt czujesz jakbyś nosił tani sprzęt czujesz jakbyś nosił droższy po prostu jesteś sporo silniejszy. Na początek posprawdzaj sobie róż…

  • Basically two ideas took from Lineage 2 Overenchant - you get 8.3 weapon and enchant scroll and you make it 8.4 with 60% chance for success and 40% for trash. Imagine some 8.10 price it would totally boost current market and give players some long term goal that actually make you more powerfull if u have a little fortune or luck Giant legendary bosses - with huge respawn time dropping unique boss set parts for example dragon boss drops parts of dragon set (boots helmet armour) if u get all 3 par…

  • Quote from Orvirus: “Witam serdecznie, Jestem nowy w Albionie lecz z grami MMORPG miałem do czynienia więc wiem z czym to się zajada. Grałem wcześniej w WoW'a, Lineage2, od kilku dni gram na tablecie w Albionka i chciałbym prosić Was o ogólne informację. Obejrzałem kilka poradników i ogólnie, drzewka rozwoju postaci itp to już ogarnąłem, chciałem spytać o bardziej zaawansowane rzeczy typu. - Czy na początku chodzić na same instancję z 5 graczami i rozwijać sławę? - Gdy piszą np. LFM XBOW IP1505,…

  • Quote from WTF_Is_Going_On: “Quote from HFijalkovsky: “I'm mostly pve player as I grind fame and silver to gear up and prepare for some PvP. I also do some corrupted dungeons arenas sometimes hellgates. Do I like the current game state? I do. Did I like it before? I did. When I first started they told me to gear up and go red zones so I did. Then I just died like 20 times in short time without making profit. I was just like an easiest kill for gankers. They did it on purpose. Now I'm wearing pve…

  • I'm mostly pve player as I grind fame and silver to gear up and prepare for some PvP. I also do some corrupted dungeons arenas sometimes hellgates. Do I like the current game state? I do. Did I like it before? I did. When I first started they told me to gear up and go red zones so I did. Then I just died like 20 times in short time without making profit. I was just like an easiest kill for gankers. They did it on purpose. Now I'm wearing pve farming set and I farm mobs. Gankers would just come a…

  • Siema. Ze względu na brak realnych alternatyw wracam do Albiona. Robię sobie solo static dungeony na IV oraz V ale z niektórymi bossami jest problem. Chciałbym też porobić blue dungeony ale nie w 5 osób a w 2 max 3. Szukam osób przede wszystkim healerow ale i DD którzy grają solo/Duo i chcieliby się dodać do friends żebym mógł zapraszać jak gram. Jestem w Bridgewater mogę gdzieś ewentualnie podbiec. Build mam pod sustain greataxe najważniejsze Itemy 8.3. proszę o prywatną wiadomość z nickiem w g…

  • Quote from Taladome: “In about three to four weeks I have completed all solo content in the game and have enough silver to purchase anything I need for my tier. Sadly the content ends at tier 5 for solo players, without the headache of forced pvp and it shouldn't be this way. To continue in the game you have to gear up in worthless gear and try to avoid gankers just to see any additional content. The wiki defines ganking as seeking an unfair advantage to kill someone for loot or pleasure. I myse…

  • Siema Gramy z bratem we dwójkę ale okazuje się, że klan nie jest dla nas opcją jako że ciągle jakaś presja etc. nie tego szukamy. Poszukujemy constant party lub po prostu niewielkiej ekipy która chodzi sobie na niebieskie dungeony na żółtych kwadratach (ew czerwonych, czarnych). TS discord spoko po wcześniejszym umówieniu. Nie szukamy gildii dlatego zdecydowałem zamieścić temat tutaj

  • holy healer i kosa szuka klanu

    HFijalkovsky - - Gildie

    Post

    Cześć! Mamy sporo czasu na gre potrzebujemy tylko ekipy. Zaczynaliśmy jakiś rok temu jak było płatne coś już tam wiemy coś tam umiemy trzeba tylko podszkolić jak chodzi o nowinki. Biegaliśmy już w ekipach po 10 i więcej i takie ekipy nas głównie interesują pve/pvp etc. Dobrze jakby klan był aktywny. Rozważe wszystkie propozycje