Search Results
Search results 1-20 of 29.
-
Problem z kodem
Postdobra dzisiaj przyszedl kod ale niestety dalej niemoge grac bo wyskakuje komunikat ze nie znalazl anticheata a podczas normalnego uruchamiania niemoge odpalic gry Jakies pomysly jak usunac kod bledu 30005?
-
Problem z kodem
Posta moge do nich normalnie po polsku czy musze sie swoim angielskim popisywac? Edit: niema nic w spamie. Napisalem po polsku zobaczymy jak sie sprawa rozwinie kiedys na tablecie sie logowalem i normalnie przyszedl kod moze problem lezy w tym ze antycheat pomija mi przy odpalaniu z folderu jako admin. Inaczej nie moge bo probowalem wszystkich sposobow i caly czas mi wyskakuje kod 30005 przy antycheat
-
Problem z kodem
Postczesc loguje sie z nowego urzadzenia ale kod weryfikacyjny niechce mi przyjsc na maila co moge z tym zrobic. Wczesniej problem z antycheatem, pomoglo dopiero odpalanie z folderu jako administrator tylko ze odpala sie odrazu bez launchera
-
Tantrum rekrutuje!
Postwracam po dluuugiej przerwie gram tankiem myslisz ze sie u was odnajde? Narazie t6 ale bez spiny na spokojnie chce grac
-
Tantrum rekrutuje!
Postczesc ile ludzi online macie mniejwiecej?
-
ciezko juz samemu poszperac tylko zawsze trzeba miec podane na tacy wszystkie odpowiedzi ten dzisiajszy swiat...
-
Jak zmienić LP
PostFor the Watch lord commander
-
Full Metal Rage
PostPowodzenia