Search Results
Search results 1-20 of 20.
-
Pobieranie
Postu mnie też czasami tak jest że pojawia się komunikat ponów próbę bo nie pobrało aktualizacji i trzeba tak klika razy i poleci
-
sprwadziłem na test serwerze i spada do 1% i się zatrzymuje. Koszt mojego ekwipunku to 100k srebra na 1%
-
a czy po 20 padnięciach ekwipunek jest zupełnie zniszczony i nie nadający się do naprawy? 20x5%=100%
-
Dajta spokój nie ważne co było kiedyś ważne co jest teraz. Jakby co Jestem kapłanem mogę wyspowiadać jednego jak i drugiego
-
Quote from k2400: “2 Eq się niszczy. Jak wybierasz giń no to giniesz. Wracasz wtedy do miasta goły. Bez eq ” Dzięki za odpowiedzi jeszcze wracając do 2 pytania czy na żółtej strefie jeśli ktoś się uprze by nasz ekwipunek zniszczyć do 0 to możemy jakoś tego uniknąć ? np. wylogowując się z gry po śmierci tak aby nie stracić ekwipunku. Zastanawiam się też czy po wyjściu z klienta bądź wylogowaniu się w czasie naszego oczekiwania aż wstaniemy ponownie to czy to się równa jakbyśmy kliknęli w giń co s…
-
Quote from k2400: “Polecam kamienie i metal. ” Dzięki za info na chwilę obecną zbieram skórki dlaczego? bo po 1 trenuje różne zestawy ekwipunków, kosturki oraz je leveluje i do tego zbieram skórki i napełniam dzienniki. Bardzo dużo korzyści z tych skórek na razie nie sprzedaje skórek w Lymhurst Skóra II - 27 i Skóra III 39 srebra IV nie pamiętam. W innych miastach nie pamiętam ile było ale w większości pobliskich w podobnej cenie bądź gorszej. edit. Co lepiej nosić zbierając skórki normalny ekwi…
-
bardzo dobry poradnik właśnie kupiłem sobie około 20 dzienników różnego typu by sprawdzić w czym najlepiej będzie mi szło was jedynie o co mogę zapytać to co na chwilę obecną jest najkorzystniejsze co w pierwszej kolejności byście rozwijali? Ja chyba zacznę od rybaka, oprawiającego zwierzęta oraz drwala na chwilę obecną nie posiadam swojej własnej wyspy zamierzam ją kupić w następnym miesiącu licząc że pojawi się coś ciekawego w wyzwaniu miesięcznym. Widmowy Nietoperz nie za bardzo mi się podoba…
-
Ostatnio będą w Lymhurst Market Rynek zauważyłem że są tam dzienniki i teraz pytanie jak działaja? czy gdzies jest jakiś poradnik bądź czy ktoś by wyjaśnił w kilku zdaniach jakie mamy z nich korzyści gdzie je oddajemy itp. kolejne pytanie dotyczy strefy żółtej jest tam możliwość pojedynkowania się więc pytanie brzmi co jeśli ktoś będzie ubijał nas bez końca? czy ekwipunek się zniszczy i nie bedzie można go naprawić? oraz co się stanie jeśli kliknie się w giń po śmierci czy stracimy ekwipunek?
-
Jeśli ktoś posiada chętnie kupię: ClXXOur.png deK2fX2.png 71R0sIb.png Jeszcze kosturek Pożogi chętnie nabędę najlepiej VI w niższej cenie niż jest na rynku jeśli ktoś ma i chciałby mi pomóc w zdobyciu a szybko też sprzedać to zapraszam do kontaktu. Nick w grze: WalecznyMilosz prosze wysyłać prywatne wiadomości(koszt 50srebra) nie zawsze czytam to co jest na czacie. w lewym dolnym rogu.
-
Witajcie!
PostWitaj brachu i jak czym postanowiłeś grać??
-
fajnie się prezentuje ta gildia
-
dzięki za posta głównie chcę spróbować w rozgrywce bardziej solowej i umieć się obronić w razie ataku przez innego gracza. Czy warto kupować premium na samym początku gry? czy lepiej poczekać? czytałem że jest wymagane by zakupić wyspę jak jest z wyspą czy warto ją mieć? czy spore są korzyści czy może wydatki by ją utrzymać?