Search Results
Search results 1-9 of 9.
-
Galaxy s7 edge telefonla ilgili bir sorun değil bence
-
oyunu sildim tekrar yükledim sorun aynı
-
oyunu açıyorum hesabıma bağlanıyorum karakter seçme ekranı önüme geliyor onaylıyorum caerleonda kaldıysam en son oranın yükleme ekranı geliyor tam dolup ekran gelicekken oyun donuyor ve oyun kapanıyor bu sadece caerleon için geçerli değil thetford gibi yerler de de denedim aynı hatayı veriyor @Koray ilgilenebilirmisiniz
-
Tridra
Post- Nick:Schzofrenia - Isim:Efe - Yas:20 - AO tecrubesi:Yeni başladım. - Daha once oynadiginiz Guildler:Yok - Neden Tridra'yi sectiniz?, kisaca aciklayabilirmisiniz(Opsiyonel):Türk guildi
-
dediklerinizin aynısını yaptım bir fark olmadı yalnız şöyle birşey var eski bilgisayarımın sürümü de w10 bu da w10 internet olarak ikiside aynı internete bağlı herşeyi tamamiyle aynı hatta flash bellekten oyunu açtım eski bilgisayarıma oyunu yüklemedim bile.Yine de şu anda kullanmış olduğum bilgisayarda oyun hata vermeye devam ediyor lütfen yardımcı olun. @Koray
-
eski bilgisayarımdan oyuna girmeye kalktığımda sorunsuz bir şekilde oyuna giriyor fakat şu anda kullandığım bilgisayardan girmeye kalktığımda bu hata ile karşılaşıyorum oyunu steam üzerinden açmayı yada kendi sitesinden indirip açmayı yeniden indirmeyi dosyaları doğrulamayı kendi launcherinden dosyaları ayrı olarak doğrulattım bir türlü sorunu gideremedim. windows 10 64bit kullanıyorum internetimde herhangi bir sorun yok eski bilgisayardan girmeye kalkınca aynı internetle giriyor 16gb ram vs. ek…