Search Results
Search results 1-20 of 1,000. There are more results available, please enhance your search parameters.
-
Witam wszystkich
Tajger - - Przedstaw się!
PostQuote from Jezorx: “wypierdalaj ” @Dagother szeryfie co tu sie wyprawiaaaaaaaaaaa
-
Cieplutko polecam! Spoko gildia
-
Black Lista
PostQuote from haraj: “Dzięki @Dagother za pozbycie się tego niemiłego człowieka. Kocham cie ” @Dagother misiaczku ja też dziękuje
-
Scoia'Tael
PostSzukam @roskuwacz. Widział go ktoś?
-
Quote from Dagother: “Cześć! Największa i najbardziej oczekiwana aktualizacja gry - Queen, została wprowadzona na główny serwer gry! O wszystkich zmianach przeczytacie w oficjalnym ogłoszeniu oraz na stronie aktualizacji. Szczegółowa lista zmian w temacie [20. January 2020] Queen Update youtube.com/watch?v=gW_oM4J0HO8 ~ Dagother AKA Szeryf ” drake.png
-
Cześ Cześ !
Tajger - - Przedstaw się!
PostWitaj!
-
Scoia'Tael
PostNajs wiewiórki!
-
Quote from Krzyk1962: “Ja akurat nie grałem nigdy w tibie bo mi ona nie przypadła do gusty lecz swoje powołanie znalazłem w Margonem.Co do Albiona to jest całkiem wciągający i jak wiem to zostanę przy tej gierce przez długi okres.” Jak ty pięknie formatujesz swoje wypowiedzi. Szanuję! co do tematu, to chyba większość przeszła z Tibii do AO. W tym ja też. Inferna, Saphira, BErylia, Aurora Teraz tego pewnie nie ma
-
I sold it for 100kk
-
Sold
-
I want to sell Recruiter's White Tiger Msg me with the offers only in priv on the forum or discord. Discord: Tajger#9721
-
Quote from TheNews: “Looking to buy a Recruiter's White Tiger... In Game = Vijin Facebook = Stephen Schaffer ” WTS priv